Over IP Online

IP Online is een leuke informatieve, website waar je van allerlei informatie kunt vinden over IP-camera’s, hoe ze werken en welke het beste bij jou situatie past.

Maar waarom ben ik deze website gestart?

Mijn naam is Charlie en ik ben mij gaan verdiepen in IP-camera’s toen ik eigenlijk een nare situatie had meegemaakt. Ik voelde mij niet veilig in huis en de omgeving waarin ik destijds woonde was niet betrouwbaar.

Ik zocht een manier om te zien wat er rondom mijn huis gebeurde en hoe ik het in de gaten kon houden op het moment dat ik niet thuis was.

Dat is mij uiteindelijk gelukt door het aanschaffen van een IP-camera. Op die manier hield ik mijn eigen omgeving dichtbij, ook wanneer ik niet thuis was en hield zicht op wat er gebeurde.

Gelukkig is het nooit dermate uit de hand gelopen dat ik de politie moest inschakelen, maar ik vond het een fijne en geruststellende gedachte – als het nodig was – in ieder geval kon aantonen wat er gebeurd was.

Daarnaast vond ik de apparaten best interessant en door mijn zoektocht naar de juiste IP-camera, las ik er veel over.

De techniek staat niet stil en dat zie je ook maar weer eens met dit soort apparaten.

Het is super handig dat je tegenwoordig de mogelijkheid hebt om met een bijbehorende app zicht hebt op je thuisomgeving en hierover meldingen ontvangt.

Intussen zijn er zelfs ook al mogelijkheden waarbij je andere Smarthome apparaten kunt koppelen en zodra de app doorgeeft dat je in de buurt bent, bijvoorbeeld de lampen en de verwarming aanspringen. Ideaal toch!

Ik vind het leuk om jou als lezer van deze informatie te voorzien en je van de nieuwste trends op de hoogte te brengen.